dimecres, 5 de desembre del 2012






Un dia  entre rèptils i amfibis
El divendres 30 de novembre  vam anar al C.R.A.R.C.  A dos quarts de nou vam anar cap a l’estació, per agafar el tren cap a Masquefa. Un cop allà caminant per dintre el poble vam arribar al C.R.A.R.C.
El primer que ens van ensenyar va ser el lloc on hi ha el  veterinari. Quan estàvem a dintre la sala vam fer un treball i després ens van ensenyar dos animals, una serp i una salamandra que vam poder tocar. Quan vam sortir ens van ensenyar dues tortugues Mediterrànies i seguidament moltes tortugues de Florida , unes altres tortugues i després dos caimans i ens van explicar una història dels caimans.
Seguidament més tortugues i més tortugues però aquest cop amb cocodrils al costat. Ens van ensenyar dos iguanes, tortugues i cocodrils, quan vam acabar vam entrar a dintre una sala on hi havien serps i tortugues grans. Quan vam donar tota la volta a la sala vam entrar a una altre sala i ens van explicar coses dels seus avantpassats. Vam sortir del C.R.A.R.C. i vam anar a directes a un parc on allà vam dinar i ens vam quedar a jugar fins que vam marxar i ens ho vam passar molt bé.

 Biel de 5è

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada